onsdag kväll

du luktar kiss, du smakar piss du ska få en remiss. detta är min nya låt för jag är kåt nu när du fått höra vad ska vi nu göra åt denna grej kan inte du vara min tjej ikvälll så är du snäll.


David rimmar fint. Ohyeah. hade det vart mitt rim hade det varit bättre för jag äger han så fett....

Men jag tänker inte skriva något bara för han sitter och tittar.

Nej dricka vin med David Stina och Steffi ikväll. Tania är på besök alltid lika trevligt. Kommer nog inte bli något bloggande imorgon känner på mig det kommer bli en fin bakfylla. Lina och vitt vin bag in box. Not good. haha bye bye suckers =)

Goddag


Hann inte skriva igår. Eller rättare sagt orkar verkligen inte fullt upp hela dagen. Startade min dag 07.00 med att stiga upp på grund av skrikande baby sen skrek råtthelvetet plus att jag drack 5 koppar kaffe. Fy fasiken. Åkte sedan in till den stora staden Sveriges metropol (not) med min mor, bror Jonas och Fru klara och monstret fjant. Gick en sväng med dem träffade sedan David och tog en drink eller två. skulle blivit kaffe men vi var mer sugna på en drink :) Goick sedan en sväng på stan stötte på Stephanie Karin och Jessie trevligt trevligt. Efter det gick vi och tog än härlig islatte på Waynes (mumma). Sedan blev jag hämtad i stan av Stefan trevligt att få en liten pratstund där och sen plockade Emil upp mig hemma så åkte vi en runda och drack kaffe (igen). Blev en lång och jobbig men fruktansvärt trevlig dag måste jag säga :)

Idag började min dag vid 06.30 ingen sovmorgon idag inte, skrikande barn som vanligt. Myspys eller inte. Haha. Nej stack in till stan en sväng och köpte present till min mamma för hon fyller år 1 Augusti. Måste vara ute i tid vet ni :) Sen ut till Tjurkö badade lite med Agnes låg och solade och hade det allmänt najs, umgicks med familjen satt och hatade en av mina bröder för han är 34 och beter sig som en 5-åring mogen som fan, eller inte. Så nu är man hemma igen och ska rengöra råttans bur, äta middag, dricka mer kaffe och hoppas på att något roligt dyker upp weihuu. Nae tror faktiskt jag ska ha en helkväll för mig själv för Jonas och Klara och Agnes ska och titta på allsången roligt för dem haha. Jag ska slappa satan. Behöver dock städa för det ser för jävvvvvvligt ut här hemma nu, meeeen jag orkar inte det idag har cp-ont i mitt knä så det blir enna till att kolla på film och umgås och mysa med mig själv =D haha.


godnatt

Har varit ute och gått med David nu ikväll har varit relativt trevligt. Traffade världens sötaste kisekatt ute som följde efter och med oss säkert 500 m så jävla söt. Hm David var dock taskig och tyckte den var äcklig bara för att den bara hade ett öga men den var faktiskt jättesöt liten, fet och silvergrå. Tussinussingen. Hihi, älskar katter synd att man är allärgisk bara. Men men dags att få ännu en god natts "sömn".

igen

Var bara tvungen hittade en bild på min lilla baby Cox som gör min vardag lite lite mysigare.
(Om man bortser från skriken)





Helt underbart

Tro mig min natt har varit underbar! sov nästan hela natten eller ja från halv tre typ fram tills sju. Haha öronproppar is the shit. Vet jag vad jag kommer sova med närmaste veckan helt underbart går inte ens att beskriva hur det kändes. Grejen är den att jag sover inte särskillt mycket annars heller men då vaknar jag av nmig självt inte av ett skrikande monster. Så det var som en dröm att få sova så här länge, helt sjukt bra.

Sitter bara  och hoppas på att det ska komma fram lite solsken snart är blek som jag vet inte vad faktiskt, ser förjävligt ut. Eller blek och blek har j usolat ett par dagar men färgen försvinner liksom stegvis efter ett tag så nu behöver det bättras på igen känner jag. har börjar träna igen lite mer seriöst och givetvis har jag fått en nerv i kläm i ena skinkan och en sträckning i min vänstra axel. Det är nog inte menat att jag ska träna för varje gång jag sätter igång händer något sånt här. Men denna gång tänker jag inte ge upp som jag brukar göra utan jag försöker intala mig själv att det blir bara bättre ju mer jag tränar. (min kropp vill inte lyssna på min hjärna längre) Så har varit ute och gått med ungen i någon timme på morgonen medans hon sov. Upptäckt att barn kan vara bra till något då får man lite extra träning när man går eftersom man knuffar vagn med. Det är iaf något.

Nu återstår det bara att se vad för spännande som dyker upp under dagen.. (family guy om tio minuter)



Hemma igen

Åter igen en sen kväll, vart ute med en kär vän och umgåts lite. Kan ju tyvärr inte somna för självklart när man kommer hem är det första man hör "wääääääh wääääääh" Fjant är en liten gaphals, jag ska aldrig skaffa barn. Eller jo kanske någon gång men det lär dröja, så istället får jag lyssna på andras bebisar som skriker satan. Yey härligt pisstrött fortfarande inte sovit och lär inte göra det denna natt heller. Btw det suger getpung. Blä. Men ska göra ett tappert försök med öronproppar Mouahahaha. Lycka till till mig :)






godnatt för fan..........

11 Juli

Upptäckt att jag suger på att uppdatera min blogg och har fått vissa klagomål får väl ta att sätta igång tar egentligen inte särskillt lång tid att skriva ett inlägg men jag känner att mitt liv är så pass ointressant att jag inte behöver blogga varje dag =P

Sen så har jag inte sovit en blund i natt, (inte senaste veckan heller) somnade nästan vid halv tre oc vaknade vid typ fem och steg upp vid sju för det gick inte att sova längre och ska på kalas sen med familjen wihuuu. Härligt när broder Jonas, Fru Klara och monstret  Agnes är på besök. Känner just nu att jag beundrar verkligen folk som skaffar barn och har ett jobb samtidigt det är sjukligt vad dåligt man sover har knappt sovit nu senaste veckan och är uppe vid sex - sju varje morgon härom dagen fick jag in ungen på mitt rum och dem andra gick och la sig och sov så jag gick ut i köket med henne för att ge ungfan lite frukost och la mig på köksgolvet. (När skrammelfaster Lina har ungen får hon äta på golvet så hon kan vila samtigigt "inte populärt") Naha. Slutar med att jag har leverpastej i hela ansiktet och på hela tröjan och unge på magen som skuttar glatt och skriker "Hätääääh" för det är det enda fjant kan säga. Inte pepp för att skaffa barn.. Någonsin :S... Aldrig vetat hur jävla mkt jobb det är. Jag brukar vanligtvis jämnföra barn med hundar dem funkar lika dant men hundar är mer min grej vet jag nu dem gnäller pinkar inne sen får man tar ut dem och sen fattar dem att man gör sina behov ute inte inne. Barn bajsar när dem äter. Gör inte hundar så hundar är mindre äckliga. Fy fy fy vad trött man är efter denna vecka men får se det positivt bara 8 dagar kvar tills dem åker hem. FY SATAN VAD JAG SKA SOVA!!!!! Waaaahaaa wieee =D=D

RSS 2.0