It´s another perfect day

Sitter hos David just nu och tittar på när han städar. Faktiskt lite skönt att titta på när andra arbetar. Kom precis på att så här skönt var det att vara arbetslös. Hade nästan glömt det vid det här laget.  Men ska nog ta och bege mig här ifrån snart för Hulken är grinig idag verkar det som. Vart en stund hos Johanna innan och kollade lite på tv och pratade lite skit om det motsatta könet. Som vanligt helt enkelt, något spännande måste man ju prata om. Jag tror jag har den tråkigaste bloggen i Sverige för jag uppdaterar på ett ungefär en gång i månaden och jag har inte ens något roligt att skriva då. Hade en full och trevlig kväll i Lördags i alla fall jag och Johanna och Ida vart hemma hos Gisela och drack som vanligt kanske ett glas eller två för mycket. Jag råkade dock dricka lite alldelles för mycket vilket avslutade min kväll på Playbars toalett som förr i tiden när mitt liv fortfarande var roligt och jag inte brydde mig om vad folk tyckte och var en iskall elak fitta som alla hatade men tyckte om innerst inne. Det var roligare då. I mitt tidigare liv. Nu händer det liksom inte så mycket längre mer än att man stöter på olika problem i vardagen vilket faktiskt inte är någon höjdare som nu när min (vad han nu är för något) sa till mig igår att han ville försöka igen och bad om ursäkt för sitt tidigare beteende (alltså dumpade mig två gånger på mer eller mindre en vecka). Och jag är så fruktansvärt kluven i detta så det inte går att beskriva. Satt nere vid hamnen idag i solen och försökte rensa min hjärna lite och David var så snäll och bjöd mig på cola och en påse godis som tröst. Tack nu blir man fet också ^^, nej tack hjärtat det var snällt av dig faktiskt. :) So anyway, väldigt svårt beslut. Nu kommer jag låta som en fjorton åring speedad på hormoner men jag är så äckligt jävla kär i denna människa och jag vet inte vad jag ska göra om jag ska ta honom tillbaka igen och göra ett försök eller om jag ska säga hej då jag är för rädd, och vad är det egentligen. Jag propagerar för folk att man ska alltid ALLTID satsa vare sig man vinner eller förlorar. Men nu när det kommer till än själv och blir genast rädd och börjar backa för att man är rädd. Men jag ska sluta vara rädd. Det kan ju faktiskt bli bra för jag vill inte vara den som backar och säger nej för att jag är feg och aldrig våga satsa. Så denna gången tänker jag inte backa för min feghet. Aldrig aldrig aldrig tänker jag göra det igen. Det kan ju faktiskt inte gå mer än åt helvete denna gången med och då är det tredje gången gillt men vad gör det egentligen det kan ju också gå åt motsatt håll och faktiskt lösa sig bra :)

I wanna get uh uh a´aa

Måste nog allt säga att det är tråkigt att det blev som det blev mellan oss endå. Jag kommer att sakna att ha dig som vän, men jag orkar inte mer just nu känner jag. Det är så otroligt mycket som har hänt senaste månaden i mitt liv att det itne går att beskriva och när du bara ska sitta och prata om hur synd det är om dig och aldrig lyssna på vad jag har att säga får det mig att fucka ur totalt för det är jävligt pissigt att man stället upp i alla verkligen alla lägen för någon och inte får något tillbaka. Det måste jag nog säga att jag är lite besviken faktiskt.

Fan helt sjukt. Fredagkväll och sitta hemma helt helt helt helt ensammen. Lite smått tråkigt men ibland behöver man tid för sig själv. Bada + manikyr/pedikyr så blir fredagkvällen lite trevligare. =) Men vad ska man göra :)

Idag är det den 16 September

Gött kalasa ikväll då med Steffi och David sen vet jag inte om vi blir  fler hehe. Men det ska bli riktigt roligt faktiskt om jag ska vara ärlig. Steffi ska se till att färga mitt hår först och främst. Kan behöva fräschas(kan inte stava till det) upp lite nu det har inte blivit färgat sen nyår och därför har det blekts under sommaren så det är någon skum röd/brun/blond nyans nu. min orginalfärg men nu ska den bort igen och ersättas med en härlig mahognibrun nyans. Blir säkert asnajs, såklart. haha. Nej så ny färg på håret, nyduschad, nyrakad uppfräschad. Nya skor nya kläder och gott vin och trevligt sällskap så det blir nog en riktigt skön kväll skulle jag tro som antagligen kommer sluta som vanligt på nivå eftersom det är onsdag lite av en tradition känns det som. Lär väl inte bli någon efterfest på stummis, känns som det är lite väl kallt för det men hade ju inte vart fel med en whiskey cola och gott sällskap där ute i alla fall. hehe. Men men försöker att gå in mina nya aldelles för höga skor för mitt eget bästa. Går sådär måste jag säga. Ont i fötterna och måste byta ut klacken innan jag börjar använda dem. Men men det blir säkert enna bra skulle jag tro :) Ha en trevlig kväll alla.  Piiiiis awt yaoooo

femtondeseptember

Så jävla gött hade min musik på på datorn och bara körde igenom allt verkligen och så kom jag till Jack Of Jill det var ett par år sedan man lyssnade på det asså men fan Nazi Halo är fortfarande lika skön! :D

Take a souvenir and stop your staring 
Just cause I'm screaming
Don't mean I'm sharing
Can't keep my mouth shut
if you keep that dress on
You can't negotiate
Not with me this time

you go so low
your faggot rainbow
your Nazi Halo
won't save you this time

Bring your IQ and try to understand
Just cause I'm listening
Don't mean we're still friends
Can't fix my problem
You crossed a thin line
You can't just work it out
not with me this time

you go so low
your faggot rainbow
your junkie ego
won't save you this time

you go so low
your tragic disco
your Nazi Halo
won't save you this time

You're so predictable no shadow of doubt
when you are suffering know who sold you out
fuck your opinions
fuck your lack of spine
When you are miserable
Know that I'm just fine

You go so low
your faggot rainbow
your junkie ego
won't save you this time

you go so low
your tragic disco
your Nazi Halo
won't save you this time

om du lämnade mig nu

jag skulle vakna mitt i natten
och gå upp och ta en långpromenad
jag skulle låta blicken möta andra ögon
i en främmande stad
jag skulle inte ha så bråttom
med att träffa nån ny
jag har rätt mycket med mig själv
precis som du
jag skulle andas i det tomrum som blev över
om du lämnade mig nu

jag skulle sitta på ett tåg mot Paris
och låta Stockholm va
jag skulle få den tiden över för mig själv
som jag sagt att jag vill ha
jag skulle unna mig att drömma
hundra mil genom Europa
om en främling
lika tillitsfull som du
jag skulle pröva mina läppar mot nån annan
om du lämnade mig nu

jag skulle kunna leva utan den där blicken
som får mig ur balans
jag skulle sakna den där stunden som vi har
när vi till slut har blivit sams
jag kanske skulle söka upp
kontakter som jag tappat
som jag varit med
förut nånstans
jag antar det finns nån du skulle ringa
om jag inte fanns

jag kanske skulle leta upp nån yngre
som en fjäder i hatten
det skulle bli för tomt om ingen fanns där
som värmde mig i natten
men jag skulle aldrig ha tålamod nog
att bli förstådd
ingen känner mig
så väl som du
jag skulle fastna i min ensamhet igen
om du lämnade mig nu

trettondeseptember

Jag vet inte ens vad jag ska säga eller tycka längre. Känner mig helt tom på ord. Jag hoppas det är värt det. Det är en sak att såra någon omedvetet men att göra det om och om och om om om om om om om igen. Det är inte snällt. Inte snällt alls faktiskt. Inte om man gör det med flit efter att man sagt att man aldrig ska göra det igen. Mitt liv suger getröv just nu måste jag säga. Härlig hemkomst från den stora staden, men men. En najs tripp i El Stockholmo var väl något jag behövde antar jag. Funderar starkt på att ta en flytt dit upp nu inte så att jag har massa annat för mig måste jag ju säga. Finns ingenting kvar här längre, verkligen ingenting det enda som finns är meningslöshet och tomhet. Karlskrona ensamhetens stad. Större städer finns möjligheter det finns mycket folk och fler jobb här finns det inte ens plats i hemtjänsten eller äldrevården förutom om man är femtioåtta år rökskadad och röker gula blend, bor på landet, och har fula tänder. Ja fast en sån vill man ju inte vara. Sitter på ett sugit telefonjobb och det enda jag vill säga när signalen går fram är typ "Heta linjen det är Lina", hade absolut varit roligare att ha någon på tråden som flåsar än i örat och säger "vad har du på dig" även om det är kåta småpojkar som busringer. Kanske det man borde satsa på egentligen haha. Flytta till storstaden och ha telefonsex. Haha ja det hade fan vart roligare än typ "hej Lina heter jag och ringer från Synovate på uppdrag utav Swedbank, du förstår att vi håller på med en undersökning just nu för att se hur DU som kund upplever ditt Swedbank kontor. Vi kommer inte ställa några ekonomiska frågor eller liknande utan undersökningen handlar endast om din inställning som kund, och det tar ca fem minuter (aka en halvtimma) går det bra nu?" Tro mig det är det pissigaste jobbet någonsin och sladden från vartenda jävla headset är inte ens så långt att man kan ställa sig upp sitta där timme efter timme efter timme med det enda du har framför dig är typ 46 klockor. Man kollar klockan koooonstant. Det gör ju inte direkt jobbet roligare och att tiden går fortare.. Nej nej varje minut känns som en jävla evig het. <--- Jag kan sär  -   skriva. Titta :)
Fan
FanFan
FanFanFan
FanFanFanFan
FanFanFanFanFan
FanFanFanFanFanFan
FanFanFanFanFanFanFan
FanFanFanFanFanFanFanFan
FanFanFanFanFanFanFanFanFan
FanFanFanFanFanFanFanFanFanFan
FanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFan
FanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFan
FanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFan
FanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFan
FanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFan
FanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFan
FanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFan
FanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFan
FanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFan
FanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFan
FanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFan
FanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFan
FanFanFanFanFanDUUFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFan
FanFanFanFanFanFanÄÄRFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFan
FanFanFanFanFanFanFanFANFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFan
FanFanFanFanFanFanFanFanBÖGFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFan
FanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFan
FanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFan
FanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFan
FanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFan
FanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFan
FanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFan
FanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFan
FanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFan
FanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFan
FanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFan
FanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFan
FanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFan
FanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFan
FanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFan
FanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFan
FanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFan
FanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFan
FanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFan
FanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFan
FanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFan
FanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFan
FanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFan
FanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFan
FanFanFanFanFanFanFanFanFanFan
FanFanFanFanFanFanFanFanFan
FanFanFanFanFanFanFanFan
FanFanFanFanFanFanFan
FanFanFanFanFanFan
FanFanFanFanFan
FanFanFanFan
FanFanFan
FanFan
Fan



Exeleeeent. Så här roligt har jag :)


Värdelöst är det värdelöööööst. Haha. Spunk. Nej lite knark på den här. Godnattish :D

RSS 2.0