Solsken

Never give up

Hata melodifestivalen-kväll =D

Gott sällskap av två vänner och Tania och kolla på och hata melodifestivalen :) Kameran med och grejer blir nog endel flummbilder om jag känner oss rätt ^^, så godnatt. :D

Fredag

Vaknade vid fyra i morse av migrän. Himla skönt sätt att vakna på har inte haft det på närmare två år nu. Låg däckad i sängen fram tills typ ja halv tio ungefär tio kanske kunde inte resa mig ur sängen. Var ute en sväng med tanten i bankande huvudvärk ingen höjdare. Meeen mycket bättre nu och ser fram emot en kväll i min ensamhet. Mmm skräckfilm cola och popcorn min kväll är gjord =D ah plus några rundor med tanten då =)

18 Februari

Sätta sig med naturkunskapen? Naaaaaaaaaaaaah. Vill sova.

Onsdag

Satt och fasade igår för att jag skulle ha svenskaprov idag och historiaredovisning om medeltiden. Nu förstår jag varför jag var orolig så här såg min perfekta dag ut.

Skulle stigit upp 7.30 för att hinna med att gå ut med hunden duscha äta frukost och läsa igenom allt en sista gång. Vaknade istället av mig själv för inte fan vaknade jag av klockan jag vaknar alltså 9.05 (då går bussen jag egentligen ska ta) Kastar på mig det första som ligger innanför dörren springer ut med hunden står och hoppar upp och ner av stress hunden vägra kissa utanför. tar fem minuter sen är jag inne igen hinner inte med någonting alltså inte duscha inget. Springer med ilfart för att hinna med bussen som är här uppe 9.25 bussen är givetvis sen och någon busskort fungerar inte som det ska vi står alltså stilla i fem minuter 9.32 går Verköbussen från amiralen. HInner jag med den. Nej! Självklart upptäker jag också när jag står vid busshållplatsen att jag har sprungit ifrån mina cigg. Så det blev in på amiralen för att köpa mer ciggaretter, lång kö höll på att missa nästa buss också hinner precis in i salen när vi börjar tur var väl det. Men vad händer sen sjävklart total blackout och jag minns inte ens vad jag skrivit. Hela dagen blir fan förstörd bara för att man råkar försova sig på morgonen för man är ju stressad resten av dagen. Mindre kul måste jag erkänna så först nu är första gången jag har typ sutttit ner mer eller mindre sedan nio i morse för när jag kom hem var det laga mat till familjen och springa ut med hunden och grejer.


Så bäst av allt, pricken över i:et på en perfekt dag. Ska sätta mig med naturkunskapen som ska vara inlämnad på fredag wippidu. Arbete om försurnat regn och sjöar och hur naturen tar skada av detta och hur man ska lösa problem. TOPPENDAG!


Oh what a wounderful world.




Måste ta en favorit i repris. Tack Stina för den vackret tagna bilden!


Tisdag

You know I can´t smile without you =)

Lyckat

Ja Lördagen var väl ganska lyckad i sig måste jag medge. Men  erotikmässan vart en riktig flopp. Vi blev otroligt besvikna på att det mest var tomt där inne och det var nästan inget folk, 200 spänn för ingenting plus att modellerna som gick på catwalken var överviktiga och den ena tjejen verkade ha lite väl mycket självförtroende. Annars var det en bra kväll. Min Söndag var dock inte lika bra med tanke på att jag råkade nog hälla i mig en lite för stor mängd alkohol för mitt eget bästa. Vilket jag verkar göra nästan varje gång jag dricker nu för tiden. En av anledningarna att jag dricker så pass sällan som jag gör. Hehe.

Idag har det väl inte varit så att man har gjort allt för mycket var ingen direkt aktiv historialektion idag i skolan mer än att umgås med gruppen och prata lite skit. Men vi är färdiga med grupparbetet och det är redovisning på onsdag. Samma dag som jag självklart ska ha ett svenskaprov mindre kul. Har desutom möte vid sex på Tisdag kväll då jag mest av allt egentligen behöver sitta och plugga. Ska nog lösa sig endå. Ska nu på playdate med Lotta och Cindy får vi se om mitt vilddjur kan sköta sig någolunda idag och inte skrämma stackars Cindy för mycket. Igen.

Kläder

Stora problemet denna kväll! Jag har verkligen ingenting att ha på mig. Jag hittar inget i klädkammaren över huvud taget och jag hittar verkligen inget jafg känner för att ha på mig. Visste jag skulle shoppat festkläder i fredags men nej då! Det struntade jag ju givetvis i. F****ck

Lördag

Dagen innan alla hjärtans dag. Vad mer kan man säga. Inget skulle jag tro, men vi ska göra det bästa av saken vi går på erotikmässa dricker öl och kollar på striptease(stavning?). Blir helt klart en perfekt dag. Om jag lyckas gnugga färdigt min panna med tandkräm så hårfärgen försvinner i tid tills vi ska vara klara. Men det blir säkert bra. Inget ska få förstöra min dag idag. =D

igår och idag

Kvällen blev riktigt lyckad igår. Vi missade dock att plugga så det blev bara färgning klippning ansiktsmask. Sen blev det endel cola, glass och kolasås, mumma! Hade naturkunskap i morse vart ingen höjdare. Särskillt när vi fick sluta en timma tidigare då kläcker någon jävel ur sig. (Man 55 år bor med sin mamma på landet" "Ska inte vi labba något idag, sen har vi ju inte gått igenom läxan än" Vad var det för mening med det egentligen? Varför finns det en sån i alla klasser. Precis som att det finns nästan alltid ett emo med i bilden någon stanns eller bara något random skank som luktar kiss. Gud vad posetiv jag precis lät. Meeen posetiva idag, fick mina pengar från CSN igår så det blev shopping idag. Najs som fan måste jag säga. Så min dag har varit perfekt endå. Hittade en jättesöt tunika på Gina, röd/vitrandig. Hur somrig och söt som helst =) *kärlek* Så min dag är helt okej. Sen imorrn blir det mer skoj firar vi alla hjärtans dag i förskott. Hade ju planer på att ta livet av mig eller sitta med Joni och dricka för mycket vin och kolla på Bridges Jones. Nej nej blir öl och erotikmässa istället. Helt perfekt.

Men självklart för att få mig själv att må sämre igen och låtsas att jag är emo och hatar mig själv och skär mig i handlederna så kollade jag i Kenzaz blogg. Där kom vinterdeppen tillbaka. Låt oss aldrig göra det igen=) Så för att må bra igen efter ytterligare ettt bottenskrap blir det kaffe choklad och en cigg på denna. Sen blir det nog till att slänga sig i badet och läsa en bra bok och massa tända ljus. Myspys!

Torsdag

Hårfärgning, klippning, ansiktsmask. Helt enkelt myskväll hos Stinan försöker få in lite plugg också vi försöker slita oss från det mysiga och roliga och sätta oss med naturkunskapen som ska vara färdig tills imorgon, kommer vi säkert lyckas med. Vi kommer antagligen vara färdiga någon gång i natt. :) Lyckad kväll helt klart det enda som fattas från den ultimata klassiska tjejkvällen skulle väl vara kuddkrig i underkläderna. Vilken inte lär hända haha. Eller ja man vet inte hade ju inte varit första gången hahaha. Nej skölja ur färgen nu och hoppas på att det blev ett lyckat resultat även om mina öron är svarta av färg och halva ansiktet med och Stina ser lika dan ut hon. God damn vad bra vi är på färga BARA håret ^^,

Nu fattas bara vårsol och bilarna som sopar bort gruset efter vintern:) Wey!

Med pannan i skolarbetet....

Eller inte måste jag nog erkänna. Har varit trött som ett djur idag och försökt åter igen pränta in svensk grammatik i mitt huvud. Jag har aldrig någonsin haft svårt för något ämne i hela mitt liv med detta vill verkligen inte sätta sig. Inte nog med det jag satte mig med att försöka lösa några uppfigter från naturkunskapen (som ska vara inlämnat på fredag) och upptäker. Nej men! Kolla! Jag kunde visst inte ett piss här heller. UNDERBARA LIV! Ska nog hålla mig till historia, samhäll, religion, psykologi etc etc. Har aldrig haft svårt för naturkunskap egentligen men just nu är det så fruktansvärt svårt att det inte ens går att beskriva. Jag ger snart upp. Eller nej det kommer jag nog faktiskt inte göra. Men efter en hel dag med huvudvärk känner man för att lägga ner det och gå och lägga sig i badet och läsa en bok och glömma omvärlden. Jag har det bättre i min hjärna och näsan i en bok. I min egna lilla glasbubbla i min fantasivärld=) Det gör mig lycklig. Plus snart så snaaaart så, då är det vår. Då kommer allt bli mycket enklare. Fungerar bättre på lite solljus.




Give me some sunlight and happiness baby!

Snart alla hjärtans dag. Varför?

Jag börjar ge upp nu. Varför är det ens alla hjärtans dag. Är det inte tillräckligt plågsamt att vara ensam som det är. En annan har inte varit ensam så länge men för två år sedan blev jag dumpad dagen innan alla hjärtans dag. Inte nog med att jag hatade den dagen innan utan man skulle bli dumpad också. Det är surt. Jag tycker verkligen synd om folk som har varit ensamma i flera flera år eller aldrig någonsin haft någon vid sin sida att fira denna överskattade dag med. Känns som att för min del blir det nog badkaret, för mycket vin och Bridget Jones i min ensamhet för i stort sätt alla mina vänner har förhållanden. Det är inte min starka sida direkt. Aldrig varit bra på den biten faktiskt. Jag har verkligen varit väldigt väldigt dålig på den biten. Kan också ha att göra med att jag faktiskt bara harvarit kär en gång i hela mitt liv och då var jag fjorton. Har ju givetvis haft förhållanden efter det men aldrig varit så kär igen. Klart jag har älskat dem jag har haft men inte haft några fjärilar i magen sedan den gången. Men min dag kommer nog en dag den också. Varför ha brottom finns dem som hittar sin stora kärlek när dem är 60 år gamla tom äldre. Så har ju inte direkt brottom. Nog för att jag i mitt undermedvetna skyndar på saker lite väl mycket ibland i mina förhållanden och tänker aldrig riktigt igenom det hela, eftersom jag är kär i kärleken. Härligt eller hur =/ Kom att tänka på det att alldelles för många människor är det idag alla vill hitta sin stora kärlek och starta ett härligt liv med personen direkt utan att tänka på hur man verkligen känner. Det suger. Meeeeen som sagt alla hjärtans dag. Enligt min mening borde den dagen bojkottas totalt...

RSS 2.0