27 Juni

Myspys dag idag. Hanna kommer över om en liten stund så ska vi laga något gott att äta, dricka vin och ljuga lite. Ska bli trevligt blir aldrig av att vi träffas längre för ingen av oss har tid samma dagar. Så det blir helkväll ikväll med god mat  vin och skitsnack. Najs najs. Skriver hur det gick imorgon (Om jag inte blir för bakis)


Love ya´ll :D

21 Juni

Baby let's just knock it off
They don't know what we been through
 They don't know 'bout me and you
 So I got something new to see
 And you just gon' keep hatin' me
 And we just gon' be enemies
I know you can't believe
I could just leave it wrong
 And you can't make it right
 I'm gon' take off tonight
 Into the night...


It isn't, it wasn't, it ain't never gonna be...

Just ja David jag vet att du kommer läsa detta så, igår satt vi och drack kaffe och hade trevligt och du var som vanligt vilket var sjukt bra och ville att jag skulle göra en hyllning till dig på min blogg. Säger bara ha ha ha. Och just det ja. Prata aldrig med mig igen... Tack. Säg vad du vill till folk om mig det visar bara hur bra kompisar dem var till mig som dem så. Alltså inte alls om dem går på dina lögner. Tänk va innan vi gjorde slut så sa du att om det tar slut mellan oss skulle du skpida ut rykten etc etc. Well thanks. Jag hade högre tankar om dig, vem är det som är barnslig nu. Och jag vet att du kommer tycka det är jag eftersom jag skriver det här men vet du? Det är så mycket enklare för då slipper jag ditt skitsnack. Puss på dig (L)

Naw

Ikväll ska jag hem till min baby Johanna, som vanligt skitsnack alldelles för mycket ciggaretter och mys och kolla på film. Har inte pratat med henne fören idag fick inte tag på henne igår för hon låg hemma och sov hela dagen och var bakis och trött efter lördagkvällen, vad en hård natt för Johanna som kanske drack ett glas vin eller två för mycket. Fan att man inte gick ut utan istället åkte hem och sov. Illa av mig, men ibland orkar man faktiskt inte vara på krogen för det är inte särskillt roligt alla gånger. På tal om roligt satte jag ihop ett nytt collage idag på mig och lite vänner. I färg denna gången är ganska emot färg egentligen gillar med svartvitt och gråskala MEN man måste bryta traditioner någon gång.


Blev dock väldigt dålig kvalite på bilden när man la upp den här. Men men, värt det =D

Trevlig kväll

Igår var vi hos Johannas kusin Anna och drack lite vin och snackade skit om allt och inget, som vanligt. Anna hade köpt en ny lägenhet hur fin som helst bara en etta men det kändes som en trea, mysig utsikt och balkong på markplan med staket och grejer hur fint som helst faktiskt. Jag blev kär i Annas hund Lupo har aldrig sett något så sött massa massa päls och gullig som få. Jag vill med ha en sån. Men jag får nöja mig med min lilla sötsak sålänge.

Jobbigt försöker förbereda mig mentalt för att orka gå till arbetsförnedringen imorgon, omöjligt att få ett jobb i dagsläget. Jag tror jag har lämnat cv runt om i hela Karlskrona precis överallt. Men om man inte har gått en riktig gymnasieutbildning så finns det inga jobb att hämta. Första gången jag var på arbetsförmedlingen så skrattade dem åt mig lite när dem såg att jag hade gått hästhållning och sa sedan "Tyvärr är det inte hästar du vill jobba med kan vi faktiskt inte hjälpa dig". Då blev man ju så lagom arg sen har dem skrivit ut mig 4 gånger nu trotts att jag itne missat ett enda möte förutom ett då jag hade en tid på sjukhuset och då ringde jag och bokade om. Sånt gör än pissigt arg, dem ska ju finnas för att hjälpa än inte vara taskiga. Så det är leta på egen hand och se hur det går. Förutom svarta ströjobb har jag varit arbetslös sedan 4 Juni förra året. Mindre kul man börjar bli lite smått rastlös vid det här laget. Nästan slösat upp alla mina sparpengar för att klara mig. Så nu gäller det, får ligga i ännu hårdare man mår ju psykiskt dåligt av att inte gör något på dagarna förutom att gå ut på promenader med hunden. Men hur kul är det i längden att hunden är det enda man har haha.

HIttade en sån sjukligt snygg bild på mig som min kompis Stina tog på mig helt oförberett för några år sedan när vi var ute och mös i vårsolen 2003 var bara tvungen att lägga upp den :D

Vinna eller förlora

Jag tror att alla ibland tycker att deras liv är pest och pina, att det finns ingen annan i världen som förstår, att det finns ingen som har det värre än någon annan. Och jag tycker att ibland har man faktiskt rätt att tycka så, ibland orkar man inte, ibland vill man inte. Ibland måste man bara få lägga sig ner i sängen en hel dag och bara tycka synd om sig själv och tycka att allting är pest. Men allting blir bättre. Även om det känns som att ingenting kommer lösa sig så tror jag att det gör det, förr eller senare. Hur lång tid det än tar så blir det bättre. Det finns alltid saker som gör än lycklig och som får än att må bra. Som att umgås med sin familj, att träffa en vän man inte har träffat på länge. Att bara sitta och njuta av solskenet eller att njuta av att känna vinden i sitt hår. Att känna att någonstans där ute finns det alltid någon som älskar mig...
Solen går alltid upp.

Detta är tjejen som gör min vardag lite enklare

Jag och min Johanna

Första inlägget

Så första inlägget tre dagar efter man skapat bloggen, stabilt. Har försökt komma på hur allting fungerar här men känns rätt lönlöst för jag förstår ingenting men sånt kommer väl med tiden antar jag. Precis som allt annat så tar det tid. Jag försöker just nu att jobba på att ta tag i mitt liv vilket kanske är en riktigt bra idé. Har precis gått ur ett förhållande och jobbar på att komma på fötterna igen, och packa upp alla mina saker vilket inte går så vidare bra. Hur mycket hinner man samla på sig på fem månader egentligen, blev tydligen en hel del.

Får se vad som händer ikväll om jag ska dricka vin och snacka skit med johanna och halvt röka ihjäl mig eller om jag faktiskt för en gångs skull ska ge mig själv lite egentid och sola och bada lite och ta ett glas vin för mig själv. Eller så blir det väl det gamla vanliga att jag istället fastnar framför datorn med tvn vinklad så man kan kolla där samtidigt och sen sitta här halva natten för att sedan somna till surr och tjut från tv/dator. Förhoppningsvis dyker det väl upp något roligt i  mitt liv snart.

RSS 2.0